Индекс на возбуда – фудбал или Nissan GT-R?

Истражување

Nissan спроведе многу интересно истражување – колку бргу ни чука срцето, како дишеме и прашува што е поинтересно, да се гледа фудбал или да се вози брз автомобил?

Брзината и Nissan GT-R секогаш одат рака под рака, па користењето на еден ваков автомобил при мерење на индекс на возбуда е сосема очекувано.

Значи, како дишеме, колку бргу ни чука срцето и останатите мистерии на универзумот кои се разбирливи само на машкиот свет.

Повеќе вести од денес тука.

Comments

comments

Сподели.


За Авторот

Коментарите се затворени.