Возење во зима

Возење во зима
ВИДЕО: „Држете растојание“ не е само фраза

Често во официјалните соопштенија за состојбата на патиштата наидуваме на фрази како што се „прилагодете ја брзината на условите на коловозот“ или „држете потребно растојание“.…

1 2