Дали знаете?

Дали знаете?
ДАЛИ ЗНАЕТЕ: Кои се „најжедни“ SUV модели на светот?

Германските колеги ја тестираа потрошувачката на најпопуларната класа на светот – SUV Германските колеги ја тестираа потрошувачката на најпопуларната класа на светот – SUV и…

Дали знаете?
ДАЛИ ЗНАЕТЕ: Кои автомобили највеќе губат на вредноста, а кои се одлична инвестиција?

Иако купувањето на нов автомобил е огромно задоволство, од економската страна на гледиштето треба да се внимава кога и на што се трошат парите Старата…

Дали знаете?
ДАЛИ ЗНАЕТЕ: Како полицијата ги сопира самовозечките автомобили?

Технологијата константно се усовршува, но сепак ќе помине уште многу вода по реките пред самовозечките автомобили во потполност да го заменат факторот човек како возач…

Дали знаете?
(ВИДЕО) ДАЛИ ЗНАЕТЕ: Како на лизгава подлога се однесуваат различни видови на погон?

Погледнете како различни погони се однесуваат на лизгава подлога Одличен споредбен тест направи екипата на школото за рели возење Team O’Neil. На видео прилогот, помеѓу…

Дали знаете?
ДАЛИ ЗНАЕТЕ: Колкави плати ќе земаат пилотите на „Формула 1“ за сезоната 2019?

Објавена е листата со плати на „Формула 1“ возачите за сезоната што претстои Јутуб каналот „Ф1 викендс“ објави листата со плати на „Формула 1“ возачите…

Дали знаете?
КЛАРКСОН ПРОТИВ МЕЈ: Погледнете ја жестоката трка на 1.000кс снажен Camarо ZL1 Hennessey и Mustang RTR со 700кс

Како изгледа овој лут двобој и дали Меј успева да го искористи лутиот потенцијал на американскиот монструм ќе видиме во видео прилогот Во првата епизода…

Дали знаете?
ДАЛИ ЗНАЕТЕ: Како Кинезите го решија проблемот со сообраќајните гужви?

Додека овдешниве градоначалници си играат игрички на своите телефони, градоначалниците во светот работат, чесно си ја заработуваат платата и ги решаваат проблемите во своите градови…

1 2 3 44