Занимливости

Занимливости
ВИДЕО: Погледнете ја совозачката реакција на забрзувањето на Bugatti Veyron

Преку 1.000 коњски сили произведуваат фуриозно забрзување и урнебесни човечки реакции Bugatti Veyron беше и остана еден од најбрзите суперавтомобили на светот, но и вистинска…

Занимливости
АДРЕНАЛИНСКА ЕКСПЛОЗИЈА: Возење по Passo Giau превојот со LaFerrari Aperta

Ова видео треба да биде банирано од Youtube, причина – сексуална содржина! Хиперавтомобил Ferrari LaFerrari Aperta, исклучително тежок планински пат со лизгава подлога и специјално…

1 2 3 45