Занимливости

Занимливости
ВИДЕО: Кој вели дека возачите на BMW се најлоши и најбезобразни?

Општо прифатена теза е дека возачите на BMW се можеби најлоши и најбезобразни, но погледнете што прават сопствениците на Porsche SUV моделите Во одредени автоентузијастички…

1 2 3 4 42