Занимливости

Занимливости
ВИДЕО: Во Кина роботи ги паркираат автомобилите

Додека авто-производителите мака мачат со автономните системи кои му овозможуваат на возилото да пронајде слободно место за паркинг и самостојно да се паркира, една кинеска фирма…

Занимливости
ВИДЕО: Што се случува кога Ferrari Enzo ќе налета на „лежечки полицаец“?

Овие препреки на патот се многу опасни и можат да предизвикаат огромни проблеми, особено на оние возила со понизок клиренс Секој вистински автоентузијаст ќе се…

1 19 20 21 22 23 43