Занимливости

Занимливости
ТРАНСФОРМЕР: Од Daewoo камионче до Ferrari Testarossа

Мораме да признаеме дека Русија има феноменални конструктори, како професионални, така и аматерски Талентиран автоентузијаст од Русија одлучил своите соништа да ги претвори во јаве,…

Занимливости
ВИДЕО: Специјалци упаднале во гаража мислејќи дека се пука од Калашњиков

Вистинска комедија резултираше од упад на полициски одред во локална гаража, сето тоа под сомнеж дека некој пука од огнено оружје Комичен сплет на околности…

Занимливости
TOP GEAR: Црногорската полиција го бркаше Мет Лебланк со оклопни борбени возила

Освен прекрасните природни убавини, малата земја на Јадранското море поседува и опасна полиција „Како господ бог да ги споил Карибите и величествените Алпи“, беа зборовите…

1 2 3 4 5 42