Колекционерство

Колекционерство
УНИКАТ: Ferrari 599 GTZ Nibbio Zagato оди на продажба за астрономска цена

Темата на оваа статија е ексклузивен уникат, еден од најубавите модели на Ferrari на сите времиња Кога станува збор за автомобилското колекционерство, посебно внимание привлекуваат…

Колекционерство
THE WHITE COLLECTION: Импресивна автомобилска колекција каква до сега не сте виделе

Таканаречената „Бела колекција“ на Porsche се наоѓа на тајна локација, сопственикот е анонимен и заради својата содржина и комплетниот дизајн на ентериерот изгледа фантастично Таканаречената…

Колекционерство
ПРОДАДЕН ЗА 600 СЕКУНДИ: Porsche 911 Turbo продадено за само 10 минути за дури 2,7 милиони евра

Последниот 911 Turbo со воздушно ладен мотор на планетава е вистинска сензација Уникатното Porsche 911 Turbo 993 германскиот произведувач го направи врз темелите на оригиналната…

Колекционерство
„БУБА“ ОД МИЛИОН ДОЛАРИ: Неверојатно сочуван примерок од 1964 година со реално изминати само 35 километри

Дали би купиле Volkswagen „Буба“ за 1.000.000 долари? „Бубата“ на Volkswagen дефинитивно спаѓа меѓу најголемите автомобилски икони, а поедини добро сочувани примероци се продаваат за…

Колекционерство
1935 DUESENBERG SSJ: Најскапиот американски автомобил продаден на аукција на сите времиња

Легендарен автомобил на легендарен сопственик – холивудскиот суперстар Гари Купер На Gooding & Co. аукцијата одржана на сензационалната приредба 2018 Monterey Car Week продаден е…

1 2 3 27