Колекционерство

Колекционерство
Колекционерски автомобил Horch 853 A, 1937 година

Во доцните 1930 години, „Хорч“ (Horch) обезбедува само мал, ограничен број на промотивни примероци на своите легендарни модели, резервирани исклучиво за најбогатите автомобилисти во светот, правејќи…

Колекционерство
Kолекционерски автомобил, 1936 Mercedes-Benz 540K (втор дел)

Инженерот Gustav Rohr бил одговорен за дизајнирањето на 540K крстосувачи и нивните надградби, додека истовремено работел на неверојатните Mercedes-Benz Grand Prix автомобили. Моделите ги опремил…

1 25 26 27