Најбрза МК Ѕвезда

Најбрза МК Ѕвезда
Видео: Финале најбрза македонска ѕвезда (втор дел)

Четворицата финалисти се загреаа пред почетокот на трката за своите адреналински настапи. Тамара, единствената дама во финалето настапи прва, а потоа и Ламбе. Додека едниот…

Најбрза МК Ѕвезда
Видео: Финале најбрза македонска ѕвезда (прв дел)

Во финалната група во шоуто на „Високи октани“ се натпреваруваа Тамара Тодевска, Адријан Гаџа, Ламбе Алабаковски и Раде Врчаковски-Врчак. Овој пат учесниците се соочија и со…

Најбрза МК Ѕвезда
Видео: Бравурозен и вулкански настап на Врчак (втор дел)

Врчак со голем елан опишуваше во кој свиок како влегол, како „реагирал“ автомобилот, буквално го „секцираше“ целокупното возење до најситен детал. И вие во видеото…

Најбрза МК Ѕвезда
Видео: Релаксираното крстосување на Франц во Серес

Со Владимир Крстевски – Франц, познатиот гитарист од „Нокаут“, можеби најпопуларниот македонски бенд од поново време, ги привршуваме квалификациските настапи на ѕвездите во Серес. На…

1 2 3 4