Низ историјата

Низ историјата
LANCIA THEMA 8.32: Супер седан со Ferrari мотор

Во својата богата историја Lancia произведуваше легендарни автомобили Во својата богата историја Lancia произведуваше легендарни автомобили – класичната Aurelia, жестоките рели машини Delta Integrale, суперавтомобилот…

Низ историјата
СРЕЌЕН РОДЕНДЕН: Fiat Ritmo слави 40 години

Италијанскиот „противотров“ за Volkswagen Golf, Opel Kadett и Ford Escort Како одговор на конвенционално дизајнираниот Golf од 1974 година, Италијаните оплеменија напредна технологија со модернистички…

Низ историјата
PORSCHE: Седум декади – седум икони

Седум најуспешни модели за седум децении постоење на овој славен произведувач По повод одбележувањето на 70-годишнината од претставувањето на првиот Porsche автомобил, германската автомобилска компанија…

1 2 3 34