Низ историјата

Низ историјата
СРЕЌЕН РОДЕНДЕН: Легендарниот BMW 327 слави 80 години

Токму овој супериорен спортски автомобил ги „инсталираше“ Баварците на денешните позиции За помалку од 10 години BMW го помина патот од јајцестото минијатурно народно возило…

1 2 3 4 33