Низ историјата

Низ историјата
MORGAN: Најуспешниот британски произведувач на спортски атомобили

Британската индустрија на специјализирани спортски автомобили, во главно, е приказна со кратки успеси и големи проблеми, банкроти, промени на сопственост… Но, не и во случајот…

1 22 23 24 25 26 33