Низ историјата

Низ историјата
VW GOLF ЕВОЛУЦИЈА: Седум генерации на легендарниот германски компакт

Помина повеќе од четири децении од како германскиот бестселер се наоѓа на европскиот пазар Во текот на седумте генерации Volkswagen произведуваше бројни подваријанти на Golf,…

Низ историјата
ВИДЕО: Како се менуваа автомобилските аудио системи во последните 4 декади?

Погледнете како изгледаше развојот на фабричките радио уреди во автомобилите Како репер за ова интересно патување во аудио историјата е земен Volkswagen Golf и тоа…

Низ историјата
(ВИДЕО) НИЗ ИСТОРИЈАТА: Како изгледал сообраќаен хаос пред 100 години?

Видео прилогот снимен на улиците на Сан Франциско 1906 година ни открива прилично хаотична сообраќајна состојба во раните периоди на автомобилизмот Реткиот видео прилог, снимен…

Низ историјата
СЕДУМТЕ ВЕЛИЧЕСТВЕНИ: Maserati слави 70 години на GT моделите

Во својата богата историја подолга од еден век Maserati пласираше бројни модели кои оставија длабока трага во авто-индустријата Во својата богата историја подолга од еден…

1 2 3 4 5 33