Од емисијата

Од емисијата
Видео: Што сонуваат да возат нашите ракометари

Екипата на „Високи октани” ги посети македонските ракометни репрезентативци, а нашата водителка Јелена Јованова ги праша какви автомобили возат, а какви сонуваат да возат. Бевме…

1 2