Совети

Совети
ВИСОКИ ОКТАНИ И РСБСП: Добрите сообраќајни навики прават безбеден возач

Разбудете ги добрите сообраќајни навики во себе и бидете позитивен пример за другите учесници во сообраќајот, истакнуваат „Високи Октани“ и РСБСП со апел до возачите…

Совети
ТРОЈНА ДОБИВКА: Зелениот бран ја чува животната средина, ги намалува трошоците и штеди време

Надлежните во земјава да ја прочитаат статијава, да постапат по неа и конечно да си ја одработат платата Властите на развиените земји субвенционираат купување на…

Совети
ВИСОКИ ОКТАНИ И РСБСП: Нова кампања за позитивни навики во сообраќајот

Нова пролетна едукативна кампања за одговорно учество во сообраќајот и за почитување на сообраќајните правила и прописи „Разбуди ги позитивните навики во сообраќајот“ е слоганот…

Совети
РСБСП И ВИСОКИ ОКТАНИ: Кои се најчестите грешки и предизвици кои ги демнат младите возачи?

Како млади возачи веројатно ќе направите грешки, но тие нема да бидат трагични и фатални ако ги следете советите на РСБСП и „Високи Октани“ 1.…

1 2 3 16