Актуелно

Актуелно
Пазете каде паркирате – се крадат катализатори

Европската полициска канцеларија Europol издаде официјално соопштение, во кое предупредува на драстичен пораст на кражби на – автомобилски катализатори. Крадците крадат катализатори од паркирани автомобили,…

Актуелно
Видео: Украдена „Корвета“ се враќа на сопственикот по 33 години

Американската полиција пронајде Chevrolet Corvette, која во далечната 1981.година бил украден во Детроит. По нивните зборови, автомобилот е во добра состојба, со изминати само 47.000…

Актуелно
ВИДЕО: Гас до даска во Lamborghini Huracan!

Германскиот Aутобан овозможува идеална можност суперавтомобилите да ја постигнат својата максимална брзина. Овој пат ви прикажуваме како тоа изгледа во Lamborghini Huracan. Германскиот автопат, популарно…

1 79 80 81 82 83 105