Промоции

Промоции
ФОТО: Разоткриена спортската линија на новата BMW серија 3

Ден пред светската премиера во јавноста протекоа фотографиите на новата генерација BMW 3 (G20) Сликите на G20 пристигнаа директно од автомобилскиот конфигуратор, спрема популарниот форум…

Промоции
2019 PORSCHE 935 CLUBSPORT: Ултимативна фузија на ретро стил и модерна технологија

Го претставуваме воскреснатиот Moby Dick Последниве месеци сме сведоци на интересен тренд во автомобилската индустрија – поедини произведувачи одлучуваат да воскреснат или реинкарнираат легендарни автомобили…

Промоции
PEUGEOT HYBRID: Францускиот лав ги претстави 3008, 508 и 508 SW plug-in хибриди

Францускиот произведувач направи голем чекор понатаму во правецот на електрификација на своите модели Понудата на погонските системи на три модели на Францускиот лав засилена со…

1 2 3 61