Саеми

Саеми
ВИДЕО: Како најскапиот автомобил на светот го напушти женевскиот Автосалон?

Погледнете го видео прилогот и дознајте како изгледа ракување со автомобил вреден 16,7 милиони евра Кога еден хиперавтомобил чини дури 16,7 милиони евра, а имате…

Саеми
GENEVA MOTOR SHOW 2019: Puritalia Berlinetta е вистински дијамант во форма на спортско купе

Помеѓу бројните новитети во Женева особено се издвојува новиот атрактивен модел на малата италијанска фирма Puritalia Automobili Помеѓу бројните новитети на Автосалонот во Женева особено…

1 2 3 38