BMW X3, Citroen e-Mehari, DS7 Crossback, Honda Civic, Jaguar E-Pace, Mercedes X класа, Porsche Cayenne, Subaru Impreza и Subaru XV

EuroNCAP-jaguar e-pace

Независната организација за испитување на автомобилската безбедност EuroNCAP во својата најнова серија на crash тестови тестираше 9 нови возила, и тоа BMW X3, Citroen e-Mehari, DS7 Crossback, Honda Civic, Jaguar E-Pace, Mercedes X класа, Porsche Cayenne, Subaru Impreza и Subaru XV.
Само електричниот Citroen e-Mehari доби 3 ѕвездички за безбедност, додека сите останати се оценети со максимални 5.

EuroNCAP

За повеќе резултати за секој автомобил поединечно кликнете на линковите:

BMW X3

Citroen e-Mehari

DS7 Crossback

Honda Civic

Jaguar E-Pace

Mercedes X класа

Porsche Cayenne

Subaru Impreza

Subaru XV 

Повеќе вести од денес тука.

Comments

comments

Сподели.


За Авторот

Коментарите се затворени.