Вистински гурмет за љубителите на Mercedes AMG се наоѓа во Канада, славното купе е во беспрекорна состојба, а цената е да „смрзнеш“

1

Врвниот примерок е придвижуван од M117 V8 обработен од стручњаците на AMG. Работната запремина е зголемена од 5.5 на 6,0 литри, а силата од 300кс на 380кс. Менувачот е автоматски.

2

Покрај моќниот мотор и неговиот застрашувачки звук, тука е и „опасниот“ екстериер. Класичната елеганција на купето е набилдана со wide body kit со AMG потпис. Возилото се испорачува со комплетна документација и гарантирани 33.000 изминати километри.

3

Доколку сметате дека цената од околу 211.000 американски долари е претерана, тогаш треба да се прецизира дека автомобилот е веќе продаден.

4

Повеќе вести од денес тука.

Comments

comments

Сподели.


За Авторот

Коментарите се затворени.