Останати вести

Колекционерство
THE WHITE COLLECTION: Импресивна автомобилска колекција каква до сега не сте виделе

Таканаречената „Бела колекција“ на Porsche се наоѓа на тајна локација, сопственикот е анонимен и заради својата содржина и комплетниот дизајн на ентериерот изгледа фантастично Таканаречената…

Занимливости
LADA NIVA TURBO: Погледнете како изгледа и забрзува руската ѕверка со 200 коњски сили

Ова е, најверојатно, најдобрата Lada 4×4 во историјата Иако душегрижниците долго и најавуваат крај, легендарната Lada му пркоси на времето и повеќе од 40 години…

1 2 3 4 309