Останати вести

Низ историјата
СРЕЌЕН РОДЕНДЕН: „Грдиот“ Lamborghini Espada слави 50 години

Иако од многу луѓе оспоруван заради својот дизајн, Lamborghini Espada беше и остана еден од најпопуларните модели во историјата на италијанскиот произведувач Ултимативниот GT автомобил…

Колекционерство
GAZ-13 CHAIKA: Советскиот државнички автомобил се продава за половина милион долари

Вистински раритет, со импресивно педигре, за баснословна цена Доказ дека советските луксузни автомобили можат да достигнат астрономско високи цени при продажба е токму овој GAZ-13…

1 2 3 4 281