Останати вести

Низ историјата
Празник за очи на Гудвуд Фестивалот на Брзината

Martini Racing ги изложи своите легендарни болиди, кои ја обележаа историјата на Светското првенство во Рели. Импресивната колекција на бројни модели, кои ја обележаа тркачата историја е…

Спорт
Леб и „Пежо“ кралеви на легендарната „Пајкс Пик“

Знаевме дека добитната комбинација на легендарниот Себастијан Леб и фантастично брзиот болид на „Пежо“ се извонредна комбинација, но резултатот ги надмина дури и најсмелите очекувања. Леб тргна…

1 243 244 245 246 247 288