Останати вести

Најбрза МК Ѕвезда
Видео: Aна во „борба“ со острите свиоци во Серес (втор дел)

Ана е навистина енергична и ведра личност докажана на бројни полиња. Таква беше и на тркачката патека во Серес, ширејќи го околу себе препознатливиот позитивен…

Најбрза МК Ѕвезда
Видео: Aна во „борба“ со острите свиоци во Серес (прв дел)

„Која е најбрзата македонска ѕвезда?“ е ТВ серијалот кој минатата сезона во „Високи октани“ ја освои публиката пред малите екрани со безброј атрактивни моменти и…

Најбрза МК Ѕвезда
Видео: Настапот на втората октанска Aмазонка (втор дел)

Смеа и забава. Возбуда и набиен адреналин, неоддолив микс, кој веќе по традиција, на највпечатлив начин ви го доловува зумот на камерата на „Високи октани“. Опојната…

Најбрза МК Ѕвезда
Видео: Настапот на втората октанска Aмазонка (прв дел)

Втора од Aмазонките, на жешката тркачка патека во Серес, со оригинален настап, излета Mагдалена Ризова – Черних. Етаблираната актерка со многу реализирани театарски претстави и особено…

1 261 262 263 264 265 281