Останати вести

Најбрза МК Ѕвезда
Видео: Бравурозен и вулкански настап на Врчак (втор дел)

Врчак со голем елан опишуваше во кој свиок како влегол, како „реагирал“ автомобилот, буквално го „секцираше“ целокупното возење до најситен детал. И вие во видеото…

Најбрза МК Ѕвезда
Видео: Релаксираното крстосување на Франц во Серес

Со Владимир Крстевски – Франц, познатиот гитарист од „Нокаут“, можеби најпопуларниот македонски бенд од поново време, ги привршуваме квалификациските настапи на ѕвездите во Серес. На…

Најбрза МК Ѕвезда
Видео: Aктерот што одлично го кроти управувачот (прв дел)

Безмалку сеприсутен на театарската сцена во Македонија, забележителен и на големиот и на малиот екран, актерот Гораст Цветковски, на тркачката патека во Серес не увери…

1 288 289 290 291 292 309