Останати вести

Занимливости
ДАЛИ ЗНАЕТЕ: Колку километри изминува стара Lada од кога ќе „испие“ два литри Кока-кола?

Денес го разоткриваме митот за тоа дали руската Lada е навистина неуништива кола или не? Водителот на популарниот руски Youtube канал Garažа 54 од епизода…

Совети
(ВИДЕО) СОВЕТИ: Како да ги одледите стаклата на автомобилот за минута?

Секогаш постојат креативни и елегантни идеи, кои животот го прават полесен Доколку го немате тој луксуз да го паркирате автомобилот во гаража, многу од зимските…

Занимливости
SNOWBABY: Малиот „Монстер-трук“ од Русија подобро го чисти снегот од цела „Македонија пат“

Додека тука надлежните служби редовно снегот ги изненадува среде зима, иако за тоа зимаат дебели тендери, во другите краишта на светот дури и поединецот се…

1 2 3 4 5 321