Останати вести

Најбрза МК Ѕвезда
Видео: Aна во „борба“ со острите свиоци во Серес (прв дел)

„Која е најбрзата македонска ѕвезда?“ е ТВ серијалот кој минатата сезона во „Високи октани“ ја освои публиката пред малите екрани со безброј атрактивни моменти и…

Најбрза МК Ѕвезда
Видео: Настапот на втората октанска Aмазонка (втор дел)

Смеа и забава. Возбуда и набиен адреналин, неоддолив микс, кој веќе по традиција, на највпечатлив начин ви го доловува зумот на камерата на „Високи октани“. Опојната…

Најбрза МК Ѕвезда
Видео: Настапот на втората октанска Aмазонка (прв дел)

Втора од Aмазонките, на жешката тркачка патека во Серес, со оригинален настап, излета Mагдалена Ризова – Черних. Етаблираната актерка со многу реализирани театарски претстави и особено…

Најбрза МК Ѕвезда
Видео: Марко Новески си „заљуби“ ѕид! (прв дел)

Огнената крштевка на Марко Новески се случи токму на тркачката патека во Серес, Грција, каде што минатата сезона „Високи октани“ го организираа највозбудливиот ТВ серијал…

1 302 303 304 305 306 321