Peugeot 208, 308 и 2008 со Active ниво на опременост, врвна технологија и
безбедносни системи од најновата генерација се понуди што не се одбиваат

Peugeot 208 уште на прв поглед освојува со својот стил, избор на свежи бои на екстериерот и најсовремена иновативна технологија и потполно се издвојува од останатите во сегментот.

Peugeot 308 креиран по најновите стандарди каде ентериерот на возилото, PEUGEOT i-Cockpit, е одлика на гамата. PEUGEOT i-Cockpit се фокусира на возењето кое ве става во целосна контрола, овозможувајќи подобро држење на патот.

Во компактниот SUV сегмент, PEUGEOT 2008 се издвојува од толпата со неговиот примамлив самодоверлив дизајн, неговата вистинска моќност и карактер кој го прави робустен и софистициран.

Избери, ти си на потег!

За повеќе информации обратете се во продажно-сервисната мрежа на Peugeot или на www.peugeot.com.mk и закажете тест возење.

Повеќе за понудата на: https://peugeot.mk/ponudi/active-drive

Повеќе вести од денес тука.

Comments

comments

Сподели.


За Авторот

Коментарите се затворени.